Sta je op het punt om je huis of kantoor ‘aan te pakken’, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Twijfel je of een interieurarchitect je misschien zou kunnen helpen? Lees verder om te ontdekken wat de 5 voordelen zijn wanneer je ons op jouw project loslaat.

1.  We verdienen onszelf terug

Een goed ontwerp maken kost tijd. En tijd is geld. En zeker tijdens een verbouwing wil je tijd en geld besparen. Maak daarom een goed plan vóórdat je start met je verbouwing, zodat je de kans op kostbare missers verkleint. Een interieurontwerper kan je hier bij helpen. Daarnaast werkt het prettiger en sneller om toe te werken naar een zichtbaar eindresultaat. In onze blog over de verbouwing van dit kantoorpand kun je goed zien hoe tijdens de bouw het ontwerp al zichtbaar wordt.

‘Wauw, wat gaaf! Het is precies wat ik wil, maar ik had het zelf nooit zo kunnen bedenken!’

2. We weten (van alles) wat

En als we niet genoeg weten, zijn we getraind om informatie te vinden. We weten waar je moet zijn als je vragen hebt over tapijt of pvc vloer. We bezoeken beurzen om de nieuwste meubels, trends en materialen te bestuderen en toe te passen. We zijn nieuwsgierig naar nieuwe trends maar we blijven ook scherp en controleren kwaliteit, comfort en duurzaamheid zodat jij dat niet meer hoeft te doen.

3. Omdat we dit graag horen:

‘Wauw, wat gaaf! Het is precies wat ik wil, maar ik had het zelf nooit zo kunnen bedenken.’ Als onze klanten dit zeggen, hebben wij ons werk goed gedaan. Elke ruimte en elke gebruiker is uniek. Wij zoeken de USP’s van jouw ruimte en maken deze zichtbaar.

4. We maken het visueel

Wij zitten het liefst bij je aan tafel nog voordat de sloophamer of bouwkraan zijn gang gaat. Alle wensen van jouw als opdrachtgever verwerken we in een 3D visualisatie of rendering. Je ziet dus gelijk hoe jouw kantoor of woning eruit gaat zien na de verbouwing en dat geeft een relaxt gevoel. Bij onze projecten zie je hoe een 3D visualisatie eruit kan zien.

5. Geen (keuze)stress

Bij een verbouwing of verandering van je interieur komen veel keuzes op je af. Wij zorgen ervoor dat het maken van die keuzes een feestje wordt. Dat doen we door goed na te denken over een concept dat past bij jouw of bij je bedrijf. Door dit totaalplaatje krijg je meer overzicht en wordt het maken van keuzes een peuleschil. We blijven actief betrokken in het hele proces zodat je altijd met vragen of twijfels terecht kunt bij ons. Meer weten? Bekijk hier wat wij doen!